De 6 beste speelgoed touwen voor honden in 2022

hond met touw

Wil je jouw hond gelukkig, gezond en fit houden? Dan is het zaak om jouw hond veel liefdevolle aandacht te geven én om hem veel in beweging te laten komen. Wist je dat je twee punten ook met elkaar kunt combineren? Dat is het geval als je het juiste speelgoed voor jouw trouwe viervoeter aanschaft.

Met het juiste speelgoed weet je hem te vermaken én weet je hem in beweging te krijgen. Dat is het geval met bijvoorbeeld een honden speelgoed bal, maar ook met een honden speelgoed touw. Met een touw kun je eindeloos potjes ‘touwtrekken’ met hem spelen, waardoor hij dus voldoende in beweging komt. Ondertussen vindt hij het super leuk om dit te doen. Niet alleen vanwege het touw, maar ook omdat hij dan aandacht van jou krijgt.

Zijn dit voor jou voldoende redenen om direct het beste honden speelgoed touw aan te schaffen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Om jou van dienst te zijn, hebben wij daarom onderzoek gedaan naar de beste touwen van dit moment. Op basis van dit onderzoek hebben wij een top 6 van de beste honden speelgoed touwen samengesteld, waarover je hieronder meer kunt lezen. Per touw benoemen we in het kort de belangrijkste voor- en nadelen!

#1 BestGoods4u Honden Touw – Kauwspeelgoed

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,95)

#2 Elemental Goods 2x 27cm Honden touw | Speelgoed | dieren

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,95)

#3 Dogs Collection Hondentouw 55 Cm Katoen Groen/blauw

Verkrijgbaar bij

bol.com (€9,90)

#4 Relaxdays hondenspeelgoed touw – hondentouw – kauwspeelgoed – speeltouw – flostouw – 2x

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,90)

#5 Relaxdays hondenspeelgoed touw – hondentouw – speeltouw – kauwspeelgoed – hondenspeeltje

Verkrijgbaar bij

bol.com (€41,99)

#6 Honden speelgoed touw

Verkrijgbaar bij

bol.com

#1 BestGoods4u Honden Touw – Kauwspeelgoed

Ben je op zoek naar een goed, betaalbaar en handig touw? Dan hoef je eigenlijk niet verder te zoeken; dit touw van het merk BestGoods4U voldoet namelijk aan al onze verwachtingen. Voor dit touw betaal je net iets meer dan 10 euro, terwijl je met dit touw wel van onwaarschijnlijk veel plezier gaat genieten. Dat geldt voor jou, maar geldt nóg meer voor jouw trouwe viervoeter.

Een absoluut voordeel is dat dit touw zeer stevig is. Zelfs als je een grote en sterke hond hebt, hoef je niet bang te zijn dat dit touw binnen de kortste keren kapot is. Nee, je kunt echt jarenlang jouw hond laten spelen met dit touw. Doordat dit touw 15 centimeter lang is, is het overigens voor zowel grote als voor kleinere honden geschikt.

Indien je besluit om dit touw aan te schaffen, krijg je het touw in één van de kleurencombinaties geleverd. Welke kleurencombinatie dat is? Dat blijft eigenlijk een verrassing totdat je het touw uiteindelijk uit de verpakking haalt. Ongeacht welke kleurencombinatie je geleverd krijgt, geniet je van een vrolijke en kleurrijke uitstraling van het touw. Ook dat draagt in onze ogen bij aan de vele voordelen van dit touw. Onder aan de streep kunnen wij de aanschaf van dit beste honden speelgoed touw van harte aanraden!

#2 Elemental Goods 2x 27cm Honden touw | Speelgoed | dieren

Vind je het hierboven besproken touw aan de kleine kant? Heb je liever een touw dat een stuk langer is? Dan is het aan te raden om voor dit honden speelgoed touw van het merk Elemental Goods te kiezen. Dit touw is maar liefst 27 centimeter groot en is dus voornamelijk geschikt voor de grotere honden.

Een belangrijk voordeel is dat je niet één touw geleverd krijgt, maar twee touwen. Mocht één van de touwen onverhoopt kapot gaan, heb je dus altijd nog een reservetouw achter d e hand. Heb je op dit moment twee honden in huis rondlopen? Dan is de aanschaf zeker aan te raden, aangezien je dan direct voor beide honden een geschikt touw hebt!

Ook met het oog op het prijskaartje is deze variant aan te raden. Voor twee touwen betaal je een bedrag van slechts 15,95 euro; dat is dus nog geen 8 euro per touw!

#3 Dogs Collection Hondentouw 55 Cm Katoen Groen/blauw

In het aanbod van honden speelgoed touwen kom je vrij veel varianten. Als je het liefste voor een relatief dik touw gaat, kun je het beste kiezen voor deze variant van het merk Dogs Collection. Dit hondentouw is vrij dik uitgevoerd en is daardoor ontzettend sterk te noemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je jarenlang van dit geweldige hondentouw gaat genieten. Je kunt urenlang samen met jouw hond aan dit touw trekken, terwijl je het touw ook nog weg kunt gooien. Jouw hond kan er achter aan rennen, kan het touw weer bij je terug komen brengen en beleeft op die manier nog meer plezier aan dit hondentouw.

Bijkomend voordeel: dit touw heeft een lengte van maar liefst 55 centimeter. Het touw is hierdoor uitsluitend voor de grote(re) honden geschikt, maar biedt juist voor hen heel veel grote voordelen.

#4 Relaxdays hondenspeelgoed touw

Relaxdays hondenspeelgoed touw – hondentouw – kauwspeelgoed – speeltouw – flostouw – 2x

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,90)

Gaat jouw voorkeur uit naar een flostouw? Een touw waar je hond dus ook heerlijk op kan kluiven, waardoor bijvoorbeeld zijn tandvlees gemasseerd wordt? Als jouw voorkeur daar naar uit gaat, is de aanschaf van dit touw van het merk Relaxdays aan te raden.

Dit touw heeft in onze ogen namelijk een dubbelfunctie. Aan de ene kant kun je heerlijk touwtrekken samen met jouw hond, terwijl jouw hond zich aan de andere kant ook heerlijk in zijn eentje kan vermaken met dit touw. Dat is te danken aan de floseigenschappen van het touw. Zodra jouw hond op dit touw begint te bijten, voelt hij dat zijn gebit en tandvlees gemasseerd wordt. De kans is dan ook groot dat jouw hond vaak met dit touw gaat spelen.

Dankzij de handige lus kun je het touw overigens zelf ook goed vastpakken. Je kunt daardoor nog harder aan het touw trekken, waardoor je de strijd van jouw hond ongetwijfeld weet te winnen. Gaat het touw onverhoopt kapot? Geen nood aan de man; bij aanschaf krijg je namelijk direct twee touwen geleverd. Beide touwen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor je echt jarenlang samen met jouw hond van dit honden speelgoed touw kunt genieten!

#5 Relaxdays hondenspeelgoed touw – 3 stuks

Relaxdays hondenspeelgoed touw – hondentouw – speeltouw – kauwspeelgoed – hondenspeeltje

Verkrijgbaar bij

bol.com (€41,99)

Heb jij meerdere honden in huis rondlopen? Of weet je dat jouw hond heel goed is in het kapot maken van touwen? Dan is het handig voor je om direct een set van meerdere honden speelgoed touwen aan te schaffen. In dat geval is het wat ons betreft het meest verstandig om te kiezen voor deze set van 3 touwen van het merk Relaxdays.

Deze set bevat drie touwen die als trektouw en als flostouw fungeren. Je kunt samen met jouw hond heerlijk touwtrekken met het touw, maar jouw hond kan ook in zijn eentje lekker op het touw kluiven. Door de unieke structuur van het touw voelt dit zeer prettig aan voor de tanden en het tandvlees van jouw trouwe viervoeter.

Alle touwen hebben een lengte van 40 centimeter en wegen ongeveer 120 gram. Ongeacht hoe je de touwen gaat gebruiken, geniet jouw hond van het gewenste vermaak. Ook jouw hond alleen thuis is, kan hij zich prima vermaken met deze set van 3 touwen!

#6 Honden speelgoed touw

Deze top 6 van beste honden speelgoed touwen sluiten wij in stijl af. Dat doen we met dit touw in een unieke kleurstelling én unieke vormgeving. Dit touw kent aan de ene kant namelijk een handige lus, waar jij jouw hand doorheen kunt steken. Aan de andere kant van het touw is een bal te vinden, welke jouw hond in zijn bek kan stoppen.

Deze bal stelt je ook in staat om de bal weg te gooien. Ook zorgt deze vormgeving ervoor dat jouw hond veel tijd alleen met dit touw door kan gaan brengen. Bovendien is deze bal goed voor het gebit van jouw hond, aangezien jouw hond heerlijk op deze bal kan gaan kluiven.

Ook qua prijs hoef je deze touw niet te laten liggen. Je betaalt net iets meer dan 10 euro voor dit touw, terwijl je jouw hond van onbetaalbaar veel plezier hiermee weet te voorzien. Onder aan de streep kunnen wij óók de aanschaf van dit beste honden speelgoed touw van harte aanraden!

Waar moet je op letten bij het kopen van een honden speelgoed touw?

Heb je interesse om het beste honden speelgoed touw voor jouw trouwe viervoeter aan te schaffen? Dan raden wij je van harte aan om een goed vergelijk te maken. zoals je in dit artikel al hebt kunnen lezen, bestaan er vrij veel verschillende soorten touwen. Al deze touwen bieden zo hun eigen voor- en nadelen, waardoor het maken van een vergelijk super belangrijk is.

Maar, waar let je dan nou op? Nou, het is onder meer aan te raden om goed naar de vormgeving van het touw te kijken. Sommige touwen hebben bijvoorbeeld een handige lus, zodat jij het touw goed vast kunt maken.

Ook moet je goed naar de afmetingen van het honden speelgoed touw kijken. Des te groter het touw is, des te meer het touw geschikt is voor grotere honden. Als je een kleinere hond hebt, kun je daarentegen dus beter voor een kleiner touw gaan.

Verder raden wij je aan om goed naar het prijskaartje te kijken. Als je op een handige manier geld wilt besparen, is het mogelijk interessant om voor een set van touwen te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een set van 2 of 3 touwen kiezen. Aan jou de keus!

Van de aanschaf van een honden speelgoed touw ga je in ieder geval geen spijt krijgen. Je weet jouw hond te vermaken, jouw hond weet zichzelf te vermaken en het touw draagt bij aan de (geestelijke) gezondheid van jouw hond!

Andere hondenspeeltjes kun je bekijken in ons productenoverzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *